Erik kondigt zijn vertrek uit Utopia 2 aan

Erik kondigt zijn vertrek uit Utopia 2 aan

Erik roept de groep bij elkaar en iedereen verzamelt zich op het strand van Utopia 2. Erik vertelt de groep dat hij al een tijdje aan het twijfelen was en dat hij al een tijdje klachten heeft aan zijn lichaam. Dit heeft hem doen besluiten om achter dit avontuur in de mini samenleving een punt te zetten. Het is lastig als bezig wil zijn, maar door je lichaam niet bezig kan zijn reageert Jessie. Vervolgens roepen er een paar bewoners dat er vanavond chinees gegeten gaat worden, aangezien dit het lievelingseten van Erik is. Als er gevraagd wordt hoe laat Erik morgen naar huis gaat antwoordt Erik dat hij morgen om half 10 de poorten van Utopia 2 achter zich laat. Zodra Erik zijn verhaal heeft gedaan geeft iedereen hem een knuffel. Bedankt buurman roepen de meeste bewoners. We gaan er nog een gezellige dag van maken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *