Franny en Gerrit praten na over het hectische weekend wat ze beleefd hebben

Franny en Gerrit praten na over het hectische weekend wat ze beleefd hebben

Franny voelt zich vandaag niet heel goed in haar vel zitten. Dit komt voornamelijk door wat er dit weekend gebeurd is tussen haar en Gerrit. Ze besluit om even te gaan zitten met Gerrit en het nog even met hem te bespreken. Hoe voel je je? begint Franny het gesprek. Ja, goed. Hoe voel jij je reageert Gerrit. Ik niet zo gaat Franny verder. Gisteren had ik een beetje een dipje. Ik merk dat ik heel erg kwetsbaar ben en ik vind je wel echt een leuke jongen. Maar er moet echt wel een beetje afstand. Niet meer op je schoot zitten, niet meer kroelen.  Ja, maar dat is goed antwoordt Gerrit. Franny geeft toe dat ze het moeilijk vindt. Maar dat geeft ook niks benadrukt Gerrit. Anders ben ik bang dat ik dingen ga doen waar ik spijt van krijg en ik moet nu echt aan mijzelf denken benadrukt Franny. Tuurlijk, maar dat moet je ook doen geeft Gerrit aan. Als er iets is trek dan Merel aan der mouw of iemand anders. Doe lekker rustig, het geeft allemaal niks. Ik ben gewoon bang dat ik dan weer de oude Franny wordt en dat wil ik niet laat ze weten. Nee dat moet je niet willen zegt Gerrit. Je komt hier alleen binnen, je gaat hier alleen weg. Dit is ook jouw proces. Daar moet je lekker op gaan focussen, want je bent hier ook om sterker te worden en aan jezelf te werken. Dat moet je ook gewoon lekker doen. Kijk wat er is gebeurd, ja…  voegt hij eraan toe. Ik kan daar nog steeds wel om lachen, dat dan weer wel zegt Franny. Gerrit laat weten dat hij dat ook kan. Het is ook helemaal niet erg. Maar wees gewoon lekker jezelf, doe lekker je ding en we zien het wel benadrukt hij.  Ja, ik moet gewoon aan mezelf denken laat Franny weten. Het betekent ook niet dat we nu aan elkaar moeten hangen en zo, dat speelt ook niet bij mij. Ik vind het wel gezellig, daar niet van vervolgt Gerrit zijn zegje. Jaa, oke het is inderdaad beter van niet antwoordt Franny. Dit gesprek blijkt voor Franny een enorme opluchting en met een glimlach geeft ze Gerrit een knuffel. Wel benadrukt Gerrit wel dat als Franny met iets rond loopt ze dit gewoon bij de groep kwijt kunt en dat ze er voor haar zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *