Jessie en Merel vragen aan elkaar of ze verliefd zijn

Jessie en Merel vragen aan elkaar of ze verliefd zijn

Jessie en Merel hebben het al een tijdje erg gezellig. Merel is verliefd op Jessie zegt Jessie plagend. Merel antwoordt dat dit niet waar is en dat het andersom is. Oh, jij niet op mij vraagt Jessie. Kijk me eens aan gaat Jessie verder met een vragende blik tegen Merel. Ze omhelst hem en zegt. Een klein beetje. Jessie laat weten dat hij een beetje teleurgesteld was door haar reactie. Echt vraagt Merel. Nee tuurlijk niet. Boeit me geen flikker gaat Jessie stoer verder en hij loopt weg. Hoe gaat het volgens jullie aflopen tussen de twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *