Gerrit is kwaad omdat zijn spullen ongevraagd worden verhuisd

Gerrit is kwaad omdat zijn spullen ongevraagd worden verhuisd

Gerrit verhuist vandaag naar de boot in verband met de daklozenopvang. Hij besloot om niet al zijn spullen mee te nemen omdat het een tijdelijke verhuizing is. Nu hebben Hiske en Shelley alsnog zijn overige spullen naar de boot verhuisd. Gerrit is hier niet blij mee en brengt deze spullen weer terug naar de tent. Hij geeft aan dat de spullen in de tent moeten blijven en dat anders het hele feestje niet meer doorgaat. Dit blijft mijn huis en jullie zijn gasten. Gedraag je ook zo benadrukt hij tegenover Andrea en Shelley. De twee dames gaan hierover in discussie met Gerrit. Geïrriteerd vraagt Gerrit aan de dames of hij Spaans spreekt. Shelley roept met opgeheven stem dat het ook hun huis is. Dit is niet ons huis. Anders flikker je gewoon weer op hoor roept Gerrit. En geeft aan dat hij zijn standpunt nu wel duidelijk heeft gemaakt en geen discussie meer wilt. Hoe loopt dit af?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *