Hiske vindt dat Gerrit zich onredelijk gedraagt en gaat de confrontatie aan

Hiske vindt dat Gerrit zich onredelijk gedraagt en gaat de confrontatie aan

Eerder was Gerrit geïrriteerd over het feit dat al zijn spullen zonder toestemming werden verhuisd naar de boot. Deze spullen heeft hij zelf weer naar de tent gebracht en kreeg toen een discussie met Shelley en Andrea. Hij dreigde te stoppen met de daklozenopvang. Nu vindt Gerrit nog meer van zijn spullen in de boot die daar volgens hem niet horen. Ook deze brengt hij terug naar de tent. Ga je nou moeilijk doen om het moeilijk doen vraagt Hiske. Gerrit laat weten dat hij duidelijk is geweest en dat zijn spullen alsnog worden verplaatst. Jullie moeten al lang blij zijn dat… zegt Gerrit voordat hij door een geïrriteerde Hiske wordt onderbroken. Jullie vraagt Hiske met opgeheven stem. En geeft aan dat ze zelf ook al haar spullen heeft verhuisd en dat ze het langst buiten heeft geslapen. Dat is je eigen keuze geweest benadrukt Gerrit. Het is nooit mijn eigen keuze geweest roept Hiske kwaad terug. De twee gaan over en weer. Hiske zegt tegen Gerrit dat hij gewoon op een normale manier had kunnen vragen om zijn spullen niet te verhuizen. Dat heb ik ook geprobeerd zegt Gerrit. Shelley zegt op haar beurt dat hij dat niet heeft geprobeerd. Zwijgend kijkt Gerrit Shelley aan en loopt hij weg. Kunnen de bewoners tot een compromis komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *