Wie mag er draaien op het Trouble in Paradise fesitval?

Wie mag er draaien op het Trouble in Paradise fesitval?

Dj Vera komt door de poorten van de mini samenleving gelopen en dat betekent voor Michael en Gerrit maar één ding: ze moeten zich gaan bewijzen. Michael en Gerrit hebben genoeg tijd gehad om zich voor te bereiden op dit moment. Wie zal er draaien op het Trouble in Paradise festival? Gerrit trapt de show af en hoewel het geen makkelijke taak is om het publiek op te warmen krijgt hij een aantal bewoners toch aan het dansen. Vooral Adriaan en Jens hebben de muziek lekker te pakken. Zodra Gerrit z’n laatste kunstje uit de mouw heeft geschud krijgt hij een groot applaus van zijn mede bewoners. Ik ben trots op je , zegt Merel. Er is geen tijd voor een reactie van dj Vera want het is nu de eer aan Michael. Het publiek is nog opgewarmd door Gerrit, maar zal Michael zijn publiek aan het dansen kunnen houden. Al snel blijkt het dat Michael hier absoluut geen moeite mee heeft. Hij zit er lekker in en de bewoners lijken met volle teugen te genieten van zijn kunsten. Wat zal dj-Vera beslissen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *