Dj Vera maakt bekend wie er mag draaien tijdens de trouble in paradise festival

Dj Vera maakt bekend wie er mag draaien tijdens de trouble in paradise festival

Gerrit en Maikel hebben gestreden om wie er mag draaien op het Trouble in Paradise festival. Dj Vera geeft aan dat ze aangenaam verrast is door de mannen en ze geeft hen complimenten om hun dj kunsten. Ze vindt dat Gerrit goed draaide maar zijn muziek iets te hard is om een publiek op te warmen. Daarentegen geeft ze Michael de tip om nog even te werken aan zijn overgangen. Toch wil ze benadrukken dat beide mannen het heel goed hebben gedaan terwijl ze pas twee weken oefenen. Hoe dan ook moet Dj Vera een keuze maken en Gerrit is wat haar betreft degene die mag draaien op het Trouble in Paradise festival. De groep applaudisseert voor hun mede bewoners en Gerrit straalt van geluk. Op dat moment stelt Jens voor of de mannen bereid zijn om hun draaitijd te delen. Dj Vera stelt voor dat als ze dat willen, Maikel eerst draait en Gerrit de sessie afsluit. Gerrit en Maikel gaan dit nog overleggen. Uiteindelijk, als kers op de taart heeft Dj Vera een verrassing. Ook zij zal op het Trouble in Paradise festival draaien op 1 juni.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *