Maikel is erg teleurgesteld, is hij een slechte winnaar

Maikel is erg teleurgesteld, is hij een slechte winnaar

Het is duidelijk geworden dat Gerrit de dj contest heeft gewonnen, hij mag draaien tijdens het trouble in paradise festival. Hoewel Jens een gedeelde dj tijd opperde lijkt Maikel hier geen oren naar te hebben. Hij geeft bij winnaar Gerrit aan dat hij geen interesse heeft om nog te draaien op het festival en Gerrit mag van hem de gehele draaitijd hebben. Hierna ontstaat er een staredown tussen de twee. Maikel begrijpt niet wat er gebeurd en breekt na een behoorlijke tijd de staredown. Je mag ook gewoon dankjewel zeggen zegt hij tegen Gerrit die dacht dat Maikel een grapje maakte. Wanneer Jessie en Merel langs glopen vragen ze Maikel of hij een slechte winnaar is maar Maikel geeft aan dat dit niet het geval is, hij laat weten dat hij daarentegen wel erg teleurgesteld is. Toch vindt hij dat Gerrit als winnaar recht heeft op de gehele draaitijd en wil hij zelf niet meer draaien tijdens het Trouble in Paradise festival.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *