Erik heeft Utopia 2 definitief verlaten

Erik heeft Utopia 2 definitief verlaten

Erik heeft gisteren aangekondigd dat hij Utopia 2 vandaag zou verlaten. Hij heeft lichamelijke klachten en vindt het daarom moeilijk gemotiveerd te blijven in de mini samenleving. Even voor tien uur roept hij de groep bij elkaar en geeft een knuffel aan iedereen. Weet je het echt zeker vraagt Merel nog aan Erik voor de zekerheid maar die is zeker van zijn besluit. Jessie helpt Erik vervolgens met zijn kist buiten de poort te tillen en daarna loopt Erik weg. Zijn avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *