Jessie baalt zijn kussens zijn verregend en spreekt Shelley erop aan

Jessie baalt zijn kussens zijn verregend en spreekt Shelley erop aan

Een aantal dagen geleden heeft Shelley wat kussens van Jessie geleend voor haar fotoshoot. Jessie ging ervan uit dat Shelley netjes met zijn spullen zou omgaan maar dit blijkt niet gebeurd te zijn. De kussens liggen buiten te verregenen en Jessie opperde bij Shelley dat hij het fijn zou vinden als ze de kussens in de was zou doen. In plaats hiervan heeft Shelley de kussens buiten in de zon laten drogen, maar helaas regende het vandaag behoorlijk hard waardoor de kussens nu weer verregend zijn. Dit werkt behoorlijk op Jessie zijn zenuwen en hij besluit in eerste instantie zijn irritaties uit te spreken bij Adriaan. Hij begrijpt helemaal wat Jessie bedoelt. Zo gaat het elke keer laat hij weten. Wat later besluit hij ook Shelley aan te spreken op haar gedrag. Morning. De kussens begint Jessie tegen Shelley. Oja reageert Shelley. Ze zijn weer verregend gaat Jessie verder. Sorry antwoordt Shelley. Ja oke gaat Jessie verder, ik ben benieuwd hoe je het op gaat lossen. Zal Shelley alsnog met een oplossing komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 10:10

    Waardeloos spul weer een blauwe balk waar kijk je eigenlijk nog naar als dat de toekomst is dan wens ik jullie allemaal veel succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *