Franny heeft spijt en wil het uitpraten met Shelley

Franny heeft spijt en wil het uitpraten met Shelley

Een aantal dagen geleden heeft Franny de liefde bedreven met Gerrit, de ex van Shelley. Hier had Shelley het best moeilijk mee, omdat ze dacht vriendinnen te zijn met Franny. De twee hebben elkaar kort gesproken na het voorval en vandaag wil Franny uitgebreider met haar praten. De twee nemen plaats in de Mongoolse tent en Franny laat weten dat ze het heel erg vindt dat ze Shelley dit heeft aangedaan. Ik vond het heel vervelend. Ik vond het echt k*t laat Shelley weten. Franny begrijpt haar heel goed en ze voelt zich er enorm rot onder. Ze verteld ook dat het een enorme fout is geweest en dat ze dit niet had moeten doen. De twee sluiten het gesprek af met een knuffel en beide worden emotioneel. Als ik iets voor je kan doen dan moet je dat gewoon zeggen benadrukt Franny als afsluiter. Zullen de twee het weer goed met elkaar kunnen vinden na dit gesprek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *