Jessie haalt verhaal bij Franny en Kaylee, gaan ze nog werken?

Jessie haalt verhaal bij Franny en Kaylee, gaan ze nog werken?

Er zijn stenen geleverd voor Trouble in Paradise en Merel en Jessie besluiten aan het werk te gaan. Het festival is ten slotte al over een paar dagen. Tot zijn spijt komen de rest van de bewoners niet helpen en nadat hij zijn frustraties bij Merel heeft uitgesproken besluit hij om op Franny en Kaylee af te stappen. De twee zijn namelijk bezig in de caravan bezig met hun nagels en Jessie vraagt zich af waarom zij hem niet komen helpen. Hoi hoi, hoe gaat het hier? begint Jessie. Goed, we zijn bijna klaar antwoordt Franny. Mag ik vragen waarom jullie dit nu doen? We weten dat stenen geleverd zijn en dat we best nog wel een hele hoop moeten doen met zijn allen en er staan weer maar twee mensen te werken gaat Jessie verder. We komen zo helpen zegt Kaylee. Maar, ik doe dit voor Franny. Zodat dit beter kan gaan lopen voegt ze eraan toe. Ja, dat snap ik zegt Jessie. Maar dat kunnen we ook in de avond doen toch? Snap je? We hebben een evenement voor te bereiden en ik sta dagenlang in mijn eentje te werken. Ik zeg toch net dat ik er zo aan kom, of niet?! reageert Franny met enige frustratie in haar stem. Ja tuurlijk maar vanaf vorige week maandag roepen mensen al dat ze eraan komen , maar ik sta in mijn eentje, hè? vervolgt Jessie. Je hoeft het niet op mij af te reageren, hè? merkt Franny op. Jessie loopt vervolgens geïrriteerd de caravan uit. Stelletje t*ring schoften zegt hij tegen zichzelf. Franny en Kaylee lijken niet helemaal te begrijpen waar dit vandaan komt, omdat Jessie volgens Franny gisteren tegen haar heeft gezegd dat ze meer met nagels bezig moet zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *