Kaylee ontvangt een witte brief met slecht nieuws

Kaylee ontvangt een witte brief met slecht nieuws

Gerrit loopt naar de brievenbus en vist hier een witte envelop uit. Kaylee, het is voor jou zegt hij wanneer hij haar de envelop overhandigd. Dat is niet goed hè? reageert Kaylee geschrokken. Met een bonkend hart loopt Kaylee samen met Dylan naar haar huisje. Ze heeft geen idee wat het kan zijn maar een witte envelop betekent nooit iets goeds. Laat het alsjeblieft niets ergs zijn zegt ze met lichte paniek in haar stem tegen vriend Dylan terwijl ze op bed zitten. Kaylee durft de envelop bijna niet open te maken maar Dylan zit naast haar en dient als schouder om op te huilen. Het blijkt om haar oma te gaan die wat betreft gezondheid heel erg slecht gaat. Ze mag haar oma morgen een laatste keer zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *