Adriaan ontvangt date Valaya in Utopia 2

Adriaan ontvangt date Valaya in Utopia 2

Valaya heeft een tijd geleden de bewoners gemaild met de vraag of zij op date zou kunnen met Adriaan, nadat zij hem op televisie zag. Valaya was onder de indruk van hem en vandaag is de dag dat de twee elkaar kunnen ontmoeten. Adriaan staat dan ook bij de poort wanneer Valaya binnen komt lopen. De twee verwelkomen elkaar met drie kussen. Adriaan begint de date gelijk met een rondleiding over het Utopia 2 terrein, maar daarna zoeken de twee de romantische setting op die is gemaakt voor hen. Adriaan geeft aan dat hij zich speciaal voelt nadat zij een mail heeft gestuurd. Zal er iets opbloeien na de eerste date?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *