Kim-Lian komt naar Utopia 2 om Shelley te helpen met de presentatie voor het trouble in paradise evenement

Kim-Lian komt naar Utopia 2 om Shelley te helpen met de presentatie voor het trouble in paradise evenement

Wanneer Shelley achter de computer zit komt er voor haar een videoboodschap van Kim-Lian binnen. Shelley gelooft haar ogen niet en ze trekt daarom aan de bel om alle bewoners bij elkaar te halen. Ze is een groot fan van Kim-Lian en ze kan haar enthousiasme daarom nauwelijks bedwingen. Zodra de groep zich allemaal rondom de computer heeft verzameld, start Shelley de video en luistert ze naar wat Kim-Lian te zeggen heeft. Het is Kim-Lian ter ore gekomen dat Shelley het Trouble in Paradise festival gaat presenteren en ze geeft aan haar hier graag bij te willen helpen. Kim-Lian vertelt dat ze op donderdag 30 mei daarom langskomt om Shelley hiervoor klaar te stomen. Shelley springt op en neer van geluk maar niet iedereen lijkt even blij voor haar te zijn. Nou we gaan eerst maar eens kijken hoe je dat donderdag doet dan zegt Merel die ook graag presenteert. Ook Jens wist niet dat Shelley het evenement zou presenteren. Jessie vraagt of er al overlegd tussen Merel en Shelley over wie er gaat presenteren. Nee, Shelley is hier ook niet meer op teruggekomen dus zo graag wil ze het denk ik ook niet reageert Merel hierop. Dat is niet waar volgens Shelley. Daarentegen vinden Andrea en Mylène het wel heel leuk voor Shelley en ze feliciteren haar met een knuffel. Langzamerhand verschijnt de lach weer terug op Shelley haar gezicht maar zal ze daadwerkelijk het evenement mogen presenteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *