Shelley en Merel hebben een flinke ruzie over het presenteren van het trouble in paradise evenement

Shelley en Merel hebben een flinke ruzie over het presenteren van het trouble in paradise evenement

Shelley heeft vandaag een videoboodschap gekregen van Kim-Lian, waarin zij aangeeft Shelley te willen helpen met presenteren. Shelley wil namelijk net als Merel ook presenteren tijdens het festival. Merel wil niet samen presenteren en ze reageerde daarom niet heel enthousiast op de verrassing voor Shelley. Terwijl Merel stoom probeert af te blazen door te straten, komt Shelley naar haar toe om het gesprek aan te gaan. Ik wil nog steeds samen presenteren zegt ze tegen Merel. Ja, maar ik wil dat nog steeds niet reageert Merel. Merel legt Shelley uit dat ze haar presenteerdroom afpakt, maar dat ziet Shelley niet zo. Shelley zegt dat ze dan een probleem hebben en dat ze dit met de groep op moeten lossen. Jessie valt Merel bij en hij vraagt zich af waarom Shelley Merel haar presentatieminuten af wil pakken. Er ontstaat een behoorlijke discussie en de twee lijken er nu niet uit te komen. Jessie en Merel noemen Shelley een misgunner en een egoïst. Shelley legt uit dat ze het haar nog steeds gunt maar dat zij ook gewoon wil presenteren. Het drietal gaat uiteindelijk met ruzie uit elkaar. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Truus at 11:59

    Wat wil Shelley allemaal. BH lijn, sieradenlijn, lingerie. NIKS MAAKT ZE AF. Wat een nietsnut.
    Als iemand iets leuk bedenkt wil ze dat ook. En dan is het ikke ikke ikke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *