De bewoners krijgen een logé, Joke komt logeren in Utopia 2

De bewoners krijgen een logé, Joke komt logeren in Utopia 2

Afgelopen weekend kregen de bewoners een e-mail van Joke dat ze graag een nachtje zou willen blijven slapen in Utopia 2. Joke loofde de bewoners omdat ze het zo goed vindt hoe zij zich inzetten voor eenzame ouderen in Nederland. Hoewel Joke in eerste instantie bij Erik zou blijven slapen heeft Erik vanmorgen Utopia 2 verlaten maar dat vindt Joke niet erg. Ze wordt uitgebreid begroet door de groep en ze start haar avontuur met een rondleiding van Adriaan. Naast dat Joke geloofd wordt om haar hippe kleding, heeft ze blijkbaar ook haar stoute schoenen aangetrokken. Joke zou namelijk heel graag een klein hartje getatoeëerd willen hebben door Dylan. Zoiets als dit maakt Joke naar eigen zeggen namelijk maar één keer mee. Het beloofd een leuke tijd voor Joke te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *