De spanning lijkt toe te slaan bij Gerrit die moet draaien tijdens het trouble in paradise evenement

De spanning lijkt toe te slaan bij Gerrit die moet draaien tijdens het trouble in paradise evenement

Gerrit heeft de dj contest gewonnen en daarmee mag hij draaien op het evenement Trouble In Paradise. Afgelopen avond arriveert dj Steven in Utopia 2 om Gerrit voor te bereiden op zijn allereerste gig. Gerrit vertelt dat er eerst nog een idee was om Maikel ook een stukje te laten draaien maar hij ziet hier toch van af. Dat lijkt Gerrit een beetje zenuwachtig te maken dit omdat hij nu een uur moet draaien op het evenement. Ik schrok er wel een beetje van gaat hij verder. Een uur is lang als beginnend dj reageert Steven. En legt uit dat Gerrit veel nummers nodig heeft en dat hij goed de elementen toe moet voegen om zijn set interessant te houden voor het publiek. Samen kijken de twee de lijst met nummers door en Gerrit laat eventuele toevoegingen horen. Zal Gerrit binnenkort helemaal klaar zijn voor zijn eerste gig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *