Jessie en Merel snappen niet dat de groep zich niet inzet en zijn boos

Jessie en Merel snappen niet dat de groep zich niet inzet en zijn boos

Jessie en Merel zijn afgelopen avond druk aan het bestraten van het festivalterrein. Er moet nog behoorlijk wat aan het terrein gedaan worden merkt Jessie op. Daar is Merel het helemaal mee eens. Het moet wel gebeuren benadrukt ze. Beter helpen ze gewoon een keer mee voegt ze eraan toe. Jessie laat weten dat hij doorgaat met straten totdat hij zeker weet dat ze het gaan redden met de voorbereidingen. Volgens Jessie kan hij namelijk toch op niemand rekenen in Utopia 2. Hij vraagt zich af of de rest initiatief zal tonen, als hij geen initiatief meer toont. Merel denkt van niet. Dat is toch raar zegt Jessie. Het is toch ons evenement? Waarom moeten wij dan initiatief tonen? Gaan de bewoners zich nog meer inzetten voor het evenement?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. goudvink at 10:56

    het is bij Jessie zo ikke ikke en de rest kan stikke op meren na dan die denkt hetzelfde als Jessie
    ik vindt dat de andere bewoners gelijk hebben want die hebben toch geen inspraak

  2. Heidy at 16:26

    Daar heeft de koning toch helemaal gelijk in dat het, HET evenement is van hemzelf en zijn diva? De anderen hebben totaal geen inspraak in helemaal niets. Het moet gaan zoals deze twee het willen, nogal logisch dan dat niemand ze meer komt helpen. Eigen schuld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *