Logé Joke laat een tatoeage zetten in Utopia 2

Logé Joke laat een tatoeage zetten in Utopia 2

Je bent zo oud als dat je jezelf voelt en dat bewijst logé Joke afgelopen avond. De dame op leeftijd heeft bij binnenkomst aan Dylan gevraagd om een tatoeage bij haar te zetten en belofte maakt schuld. Ze wil een klein hartje op haar pols maar omdat ze maar één nacht blijft, moet dit in de avond nog gebeuren. Na het eten neemt Dylan Joke mee naar de tattoo shop. Het is haar eerste tatoeage, dus is ze wel een beetje zenuwachtig. Andrea en Kaylee gaan met Joke mee om haar te steunen tijdens het zetten van de tatoeage. Na afloop is ze er toch wel erg blij mee en de tatoeage lijkt het helemaal waard te zijn. Vol trots laat Joke haar nieuwe aanwinst aan de bewoners zien. Ik heb hem roept ze vrolijk over het terrein. Wat een stoere vrouw!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *