Franny en Mylène bespreken de presentatie kwestie tussen Shelley en Merel

Franny en Mylène bespreken de presentatie kwestie tussen Shelley en Merel

Het is Merel haar droom om te presenteren maar Shelley wil ook graag een deel van de presentatie voor haar rekening nemen. Dit leidde eerder tot een hevige discussie tussen de twee dames. Mylène en Franny zitten afgelopen avond samen in het dierenverblijf en ze bespreken de presentatiestrijd. Wat vind jij van de hele situatie met Merel en Shelley? begint Mylène het gesprek. Ik vind dat ze allebei wel gelijk hebben zegt Franny. Ik vind het leuk voor Shell als ze ook haar zegje mag doen. Dat gun ik haar ook. Waarom zou dat niet kunnen? Aan de andere kant, Merel haar droom is om presentatrice te worden. Dat gaat op deze manier wel lukken. Ook zonder de minuten van Shelley voegt ze eraan toe. Mylène laat op haar beurt weten dat ze het lastig vindt. We hebben bij Maikel en Gerrit ook gezegd dat Maikel net zo goed als Gerrit mag draaien. Als Shelley wil presenteren, dan moet ze dat gewoon lekker doen. Ik snap het best dat Merel niet het hele feest met Shelley wil presenteren. Dat is prima. Maar Shell heeft in eerste instantie alleen gezegd dat ze tegen alle bewoners iets wil zeggen. Volgens haar duurt dit helemaal niet lang. Franny legt uit dat Merel hier helemaal geen probleem mee heeft, maar volgens haar wil Shelley nu ook artiesten gaan aankondigen en dat wil Merel niet. Mylène denkt dat het vooral een kwestie is van eventueel in elkaars vaarwater zitten. Franny vindt dat ze elkaar gewoon wat moeten gunnen en volgens haar komt het dan helemaal goed tijdens het evenement.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *