Mylène en Andrea willen een grap uithalen met dj Gerrit

Mylène en Andrea willen een grap uithalen met dj Gerrit

Mylène en Andrea staan afgelopen avond samen op het Utopia 2 terrein als de twee bedenken dat ze een grap willen uithalen met Gerrit. De dames zijn van plan om een mail naar de computer te sturen. In deze mail zullen Mylène en Andrea zich voordoen als een medewerker van een groot Nederlands festival. In de e-mail willen ze vertellen dat ze Gerrit hebben zien draaien en dat ze hem graag voor hun festival willen boeken. Mylène en Andrea moeten lachen om hun idee en ze zien het helemaal zitten. De twee besluiten om uit te zoeken welk groot festival er op 1 juni gepland staat, zodat Gerrit moet kiezen of hij gaat draaien op dit festival of dat hij toch gaat draaien tijdens Trouble In Paradise. Hoe zal de grap aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *