Jessie uit zijn frustraties over de last minute aanpak van de groep

Jessie uit zijn frustraties over de last minute aanpak van de groep

Jessie is afgelopen avond klaar met straten en samen met Andrea praat hij over de voorbereidingen van het evenement Trouble In Paradise. Andrea heeft een idee voor de versiering en ze overlegt met Jessie. Wat later wil Jessie toch even zijn frustratie kwijt over de houding van de groep. Hij legt uit dat hij morgen waarschijnlijk wel klaar is met straten maar dat het allang klaar was geweest als de groep had meegeholpen. Daar lijkt Andrea het mee eens te zijn. Dan had je je al kunnen focussen op de markt legt Jessie verder uit. Door alles zo last minute te doen maak je het ook weer last minute voor je volgende evenement. Dat is zo jammer. Er wordt zoveel geroepen van het is ons evenement… Maar als ik mezelf dan zie werken de afgelopen week, dan heb ik wel het gevoel dat het maar een evenement is van drie of vier mensen. De rest doet er ook gewoon helemaal niets aan. Als je nou wil dat het ons evenement is, ga dan werken eindigt hij. Zal Jessie de groep nogmaals aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *