De gemoederen lopen hoog op tijdens de vergadering van 29 mei

De gemoederen lopen hoog op tijdens de vergadering van 29 mei

De bewoners zijn samen gekomen om de belangrijkste punten bespreken in de vergadering. Je leest hier de belangrijkste besproken punten terug. Merel neemt het woord en geeft aan wat er vandaag nog moet gebeuren op het terrein voor het Trouble in Paradise festival. Ze bespreekt ook het draaiboek en de groep geeft aan dat ze kunnen rekenen op hun steun.Jessie heeft gisteren de stekker van de vrieskist eruit getrokken, zonder hier over na te denken. Daarom zijn er veel frikadellen ontdooid en kunnen deze niet meer worden gebruikt voor het evenement. De meningen zijn verdeeld over wie er voor de kosten op moet draaien. Adriaan is van mening dat iedereen wel eens een fout kan maken en vindt daarom niet dat Jessie de kosten moet betalen.

De presentatie rondom het Trouble in Paradise evenement is een puntje waar Shelley en Merel het niet over eens worden. Merel zou presenteren maar Shelley wil ook graag presenteren. De meningen zijn verdeeld over wie er mag presenteren en daarom wil Shelley graag samen presenteren met Merel, maar Merel wil dit niet. In de groep ontstaat vervolgens een discussie rondom het onderwerp, maar het lijkt erop dat de twee er niet uit komen met elkaar. Nadat de groep onderling discussie hebben gevoerd, komen de twee dames er samen uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *