Gerrit is er klaar mee en wil dat Merel Shelley een kans geeft

Gerrit is er klaar mee en wil dat Merel Shelley een kans geeft

Merel is al een tijd bezig met het regelen van de presentatie van het festival maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Shelley is namelijk ook van plan om mee te presenteren maar Merel vindt dat dit niet hoeft. Ze is van mening dat Shelley niet duidelijk is geweest. Shelley daarentegen geeft juist aan dat ze al een langere tijd bezig is met het bereiken van Merel en uit wil leggen dat ze ook wat tijd wil. Tijdens de eerdere vergadering van vandaag is de discussie verder gegaan. Gerrit is daar een beetje klaar mee. Hij gaat de confrontatie met Merel en Jessie aan, want hij vindt dat iedereen een kans verdiend. Zo ook Shelley. Gerrit je doet rete irritant zegt Merel zodra Gerrit erover begint. Waarom vraagt Gerrit zich af. Omdat ik me aan je erger. Je houdt haar handje vast gaat Merel verder. Als iedereen het zo ziet… Ik weet het niet Ger merkt ze op. De helft valt het op voegt ze eraan toe. De helft? Jij, Adriaan, Jessie. Je overdrijft weer lekker reageert Gerrit op zijn beurt. Je neemt het alleen maar voor Shelley op zegt Merel. Als ik niet voor Shelley opkom, dan wals je er zo overheen kaatst Gerrit terug. Jij bent niet bij de andere gesprekken geweest benadrukt Merel. Jij handelt zeker alles netjes af zegt Gerrit daarop. Dat is volgens Merel haar probleem. Jij wilt het gewoon alleen doen. Toch vraagt Gerrit. Ja laat Merel weten. Jij bent een muur. Shelley loopt elke keer tegen een muur op, want jij wil niets. Je wilt geen water bij de wijn doen vervolgt Gerrit. De twee lijken in een discussie te komen. Ze moet gewoon met punten komen voordat ze naar me toe stapt merkt Merel op. Als jij nou mediator voor Shelley wordt, dan kom je dan maar terug. Gerrit lijkt het eens te zijn met Merel haar laatste voorstel en wil graag terugkomen als mediator met Shelley. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *