Shelley vindt dat Merel in een slachtofferrol kruipt

Shelley vindt dat Merel in een slachtofferrol kruipt

Merel en Shelley een heftige discussie gehad tijdens de vergadering. De twee hadden onenigheid over het presenteren tijdens het Trouble in Paradise evenement. Merel wil dit niet samen met Shelley doen. Na de vergadering moet Shelley haar frustraties nog even kwijt aan Andrea en Franny. Al eerder gaf Shelley fel aan dat ze vindt dat het niet enkel een Jessie en Merel evenement is, maar dat de rest ook inspraak wil hebben. Dit resulteerde toen in een hevige ruzie. Ik ga er verder niet op in, ik doe gewoon mijn ding. Mijn stukje duurt gewoon langer dan drie minuten, dat kan niet anders. Deze minuten wil Shelley namelijk gebruiken om iedereen in het zonnetje te zetten tijdens het vieren van het eenjarig bestaan van Utopia 2. Ze vindt dat Merel tijdens de vergadering in een slachtofferrol kroop. F*ck die shit, man! Dit is geen Jessie en Merel Utopia. Dacht het effe niet eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *