Thomas Berge stuurt een videoboodschap naar de bewoners in Utopia 2

Thomas Berge stuurt een videoboodschap naar de bewoners in Utopia 2

De bewoners hebben een leuke mail. Hij is afkomstig van Thomas Berge, hij heeft een videoboodschap naar hen gestuurd. De groep wordt snel bij elkaar geroepen om de video te laten zien. Er wordt op play gedrukt en al gauw tovert het een glimlach op de gezichten van de bewoners. “Hé, hallo. Dit is Thomas Berge. Ik ben ontzettend blij en ontzettend dankbaar dat ik op 1 juni op het Trouble in Paradise festival sta van Utopia. Dus als je nog geen kaarten hebt, koop ze! Kom gezellig langs, want we gaan er een feestje van maken, 100%! Doei. De bewoners zijn hartstikke blij dat de zanger naar Utopia 2 zal komen tijdens het eenjarig bestaan. Eén dik feest zegt Jens enthousiast. Deze man weet wel wat een feestje is eindigt hij. Zal het feest een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *