De Telegraaf komt Jessie interviewen, hoe zit het nu met Merel?

De Telegraaf komt Jessie interviewen, hoe zit het nu met Merel?

Wanneer de bewoners druk bezig zijn met het voorbereiden van het feest aanstaande zaterdag, komt de Telegraaf binnen. De Telegraaf geeft aan wat bewoners te willen interviewen over het evenement, te beginnen bij Jessie. Jessie laat weten dat er veel is veranderd sinds de eerste dag van Utopia 2 en hij zegt dat het terrein enorm is gegroeid. Jessie legt uit dat hij het eenjarig bestaan een hoogtepunt vindt in Utopia 2. Door de Telegraaf wordt er ook gevraagd hoe het nou eigenlijk zit tussen hem en Merel. We gaan een soort van met elkaar geeft hij toe. Jessie geeft aan dat het nog geen relatie is maar dat hij nog niet weet wat het dan wel is. Maar dat zien we later wel weer zegt hij. Wat zullen de andere bewoners te melden hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *