De bewoners uit Utopia 2 nemen video’s op voor bezoekers van Trouble In Paradise

De bewoners uit Utopia 2 nemen video’s op voor bezoekers van Trouble In Paradise

Even tussen het straten door maken Gerrit, Jessie, Merel en Franny even tijd om persoonlijke boodschappen op te nemen voor een aantal bezoekers van het evenement Trouble in Paradise. De bewoners willen de bezoekers bedanken met een filmpje en vervolgens vragen of ze het filmpje willen delen op social media met #TroubleInParadise. Daarna gaan er een aantal bewoners weer verder met straten en vraagt Gerrit aan Mylène om de filmpjes op te sturen naar de bezoekers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *