Kaylee is terug van het bezoek aan haar zieke oma, ze is kapot

Kaylee is terug van het bezoek aan haar zieke oma, ze is kapot

Na het slechte nieuws voor Kaylee mocht ze gisteren op bezoek bij haar ernstig zieke oma. Na haar terugkomst afgelopen avond biedt Dylan haar een troostende schouder aan. Zonder woorden omhelst hij haar. Ik ben kapot reageert Kaylee. Samen lopen de twee naar hun huisje en Kaylee vertelt dat het oma niet meer is. Haar oma had heel veel in het bezoek van Kaylee en ze had dan ook speciaal lippenstift opgedaan voor haar kleindochter. Nadat Kaylee op bed heeft gelegen met Dylan betreedt ze de silo. Merel vraagt hoe het ging. Kaylee geeft aan dat haar oma er heel slecht aan toe is en dat ze haar oma niet meer herkent. Ondanks dat ze er zo slecht aan toe is, vond ze het toch fijn om haar oma nog even te mogen zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *