Jessie begint zijn dag goed, hij ontvangt post

Jessie begint zijn dag goed, hij ontvangt post

Een goed begin van de dag voor Jessie want hij krijgt namelijk post van het thuisfront. Kaylee haalt de post uit de brievenbus en overhandigd deze aan Jessie. Hij is blij verrast en loopt met de post naar het plateau toe. Hij pakt de brieven uit en begint snel te lezen. Hij heeft een brede glimlach op zijn gezicht. Het lezen van de post doet hem duidelijk goed. Het lijken allemaal positieve berichten te zijn. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *