Gerrit en Shelley hebben wederom onenigheid over haar evenement

Gerrit en Shelley hebben wederom onenigheid over haar evenement

Shelley en Gerrit gingen close met elkaar om maar sinds Shelley een toneelstuk wil gaan organiseren liggen twee elkaar niet goed meer. Gerrit wilde graag draaien op dit evenement van Shelley. Ze gaf in eerste instantie aan dat Gerrit wel mocht draaien maar bij nader inzien wil ze het toch niet en wil dat Andrea dat gaat doen. Ik wil inderdaad niet dat je gaat draaien laat Shelley duidelijk weten tegenover Gerrit. Hij vindt het vervelend dat er eerst wordt gezegd dat Shelley dit wel wil, maar daarna niet meer. Shelley geeft nu Andrea de kans om te draaien op het evenement. Veel succes ermee, ik ben er niet bij eindigt Gerrit geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *