Jessie wil Ikbal aan een woning helpen

Jessie wil Ikbal aan een woning helpen

Jessie heeft een idee en vertelt dit aan Gerrit. Ikbal, de vaste gast in Utopia 2, heeft acht augustus een gesprek voor een huis. Hij wil Ikbal werk geven zodat hij meer kans maakt op een huis. Het idee van Jessie is om een koffiezetapparaat en een foodtruck te regelen zodat Ikbal binnen en buiten Utopia 2 de warme drank kan verkopen. Ook kan Ikbal dan Utopiaanse producten verkopen, bijvoorbeeld koekjes. Op die manier kan Ikbal zijn eigen business opzetten en vergroot de kans op een woning drastisch. Gaat het plan van Jessie slagen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *