Jens weigert mee te werken aan het kisten spel

Jens weigert mee te werken aan het kisten spel

Er zijn drie kisten aangekomen in Utopia 2. Terwijl iedereen enthousiast meedoet aan het spel, neemt Jens de benen. Een aantal minuten later komt Gerrit toch even bij Jens kijken. Moet je er niet bij zijn? vraagt Gerrit. Jens vindt het onzin dat ze moeten kiezen voor een kleur. Laat andere mensen kiezen. Ik kies de meerderheid. Ik maak me meer druk om de rijst voegt hij eraan toe. Het is een kleine moeite, Jens probeert Gerrit over te halen. Een blanco stem, is ook een stem antwoordt Jens chagrijnig. En legt aan Gerrit uit dat hij niet random voor een kleur wil kiezen. Hij vindt het een poepspel. Het is te doelloos zegt hij. Je hebt 0 informatie. Je kan je keuze nergens op baseren. Ik houd me hier liever buiten benadrukt hij. Als jij er vrolijk van wordt om een kleur te kiezen van een kist doe je ding sluit Jens af. Gerrit besluit terug te lopen naar de groep. Jens is echt een kneus zegt Jessie ondertussen tegen de andere mede bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *