Patrick krijgt zijn laatste kans van bewoners

Patrick krijgt zijn laatste kans van bewoners

Colinda gaat met Joey in gesprek over Patrick. Ze bespreken van alles, zo wordt zijn gedrag uitvoerig besproken. Ze heeft een gesprek gehad met Patrick, het gaat gewoon niet in Utopia tussen die twee. We brengen allebei onze mindere kanten naar boven en kunnen het beter gewoon leuk hebben. Zonder dan dat daar een woord aan vast zit. Hij is daar nu erg verdrietig om en ik heb voor mijzelf gekozen dat ik me er niet meer bezig mee ga houden. Er zijn andere dingen die ik wil doen. Joey antwoordt dat dat ook goed is. En Colinda benoemd dat ze tegen Patrick heeft gezegd dat hij vroeger een probleem had en alcoholist was. Ik heb met twee alcoholisten samengewoond en laat mij niet in die positie zetten, hij heeft een probleem gehad. En wat zei hij toen vraagt Joey? Werd hij boos antwoordt Colinda met een lach. En vandaag krijg ik dan weer een brief. Joey vindt het maar bizar, dat na een halve week er een brief komt dat Colinda een alcoholist zou zijn. Hoe krijg je het verzonnen? Ja zegt Colinda, en natuurlijk heb ik meer gedronken in december. Maar het veroordelen in een brief doe je niet bij iemand waarvan je houdt. Ik heb niks laten blijken dat hij zich zorgen moet maken om mij. Joey vindt het maar bizar dat als hij zelf zo erg over de schreef is gegaan met alcohol en dan dit zegt. Ook met het roken, dat hoeft niet samen dat beslis ik zelf.

Dan gaat Colinda een mailtje laten zien aan Joey. Het gaat over de berekening van het huisje wat Patrick momenteel wil bouwen. Het lijkt Joey wel handig om Mark er even bij te roepen, het gaat immers om cijfers. De heren buigen zich over de berekening en zijn niet blij met wat ze zien. Joey bedenkt wel een goede oplossing. We moeten het eigenlijk gewoon zo zeggen. Je hebt een deadline tot half februari. Haal je het dan niet dan doen wij een complete take over. Het maakt dan niet uit hoe je gaat zitten huilen, hoe je gaat zitten kniezen of hoe je gaat zitten mauwen. Dan maken we die hut gewoon in 2 – 3 dagen helemaal klaar. Ook LauraB is er inmiddels bij komen staan en sluit zich ook helemaal aan bij het geen wat Joey voorstelt. Maar zal Patrick deze laatste kans ook pakken? En belangrijker nog, hoe zal hij reageren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. kees at 20:32

  De ideale samenleving, borderline, autisme, adhd, labiele mensen, nixnutten, en voyeurisme. Zo is de samenleving. Enkele mensen die werken en de rest profiteert.

 2. anneke at 20:26

  Wanneer is de stem ronde want ik ben dan bang dat alles op Patrick gestemd worden.
  En er wordt te veel gesproken door iedereen en dan worden de verkeerde dingen gezegt maar om met zijn alle tegen een persoon is wel heel misselijk ben blij dat hij at en toe Giorgio heeft.
  Waarom gaan ze niet met z’n alle om de tafel en gaan ze de taken verdelen en helpen ze Patrick hij moet alles alleen doen en die l*l hannes krijgt iedereen er is gerust wel iemand die Patrick wil of anders moet helpen

  • Denise at 21:47

   Anneke 24 feb is de stemronde..en sta achter jouw verzie..vindt het tesmerig van woorde,en heel triest voor patrick,hoe ze daar omgaan met hem!ondanks hem nukker!!!

 3. Ruud at 18:52

  OPZOUTEN MET MARK EN WILCO die lopen alles op te stoken en die domme IVAN die tuimt der helemaal in en de rest ook Behalve Gio die heeft het allemaal door

  • Denise at 19:16

   Dat zie je heel goed ruud!maar ivan deugt ook voor geen meter en die yoej ook niet..Stoor me ook aan die colinda zij hoordt niet dingen tevertellen ,wat patrick in vertrouwen verteld heeft aan haar…ook heel geniepig iemand..het is maar goed dat ik daar niet zit,hadden ze echt een verkeerde aan me..ivan mark en wilco..stelletjes matennaaiers zijn ze bah bah.De enigste normale is gio daar …

 4. magreet at 17:45

  Wat blij dat ik per 1.1.2015 gestopt ben met utopia kijken.heel af en toe kijk ij ff.en daarna gelijk weer weg van utopia
  geen hoofdpijn meer.geen ergenis.geen kostbaar tydverlies waarfoor ik nuttig ben met belangrijkere taken dan utopis tv show

  • Ina at 23:21

   Helemaal mee eens. Kijk ook niet meer. Lees zo nu en dan Utopia nieuws.
   Een grote ergernis dat programma.
   Eén vraag: Meneer John de Mol stop met uw uitzendingen van Utopia.
   Het slechte wordt in uw programma bij de mens naar boven gebracht.
   In een gevangenis is men er nog beter aan toe. Daar is toezicht en psychologische bijstand.
   Snap trouwens niet dat er zich mensen voor dit programma blijven lenen.

   • anneke g at 13:29

    En jij denkt dat Meneer de Mol onze berichten ter handen neemt denk het niet.
    Ik kijk ook veel minder UTOPIA lees berichten en als het de moeite waard is kijk ik even.
    Ik vindt Patrick ook een raar persoon worden maar ik vindt het maar niks dat er drie manen zijn die hem eruit pesten het is meer treiteren en daar moet John de Mol wel naar kijken voordat er echt gevochten gaat worden vooral nu Colinda heeft gezegd dat ze Wilco wel ziet zitten laat de beveiliging maar klaar staan

 5. elisabeth at 17:33

  ik ben het met de vorige eens wat een hypocriet zootje die Wilco en Mark zijn de grootste stokers ,ik geloof ook niet dat ze de reacties kunnen lezen was het maar waar dan kon je eens laten lezen wat de mensen thuis allemaal ziet ik geloof maar dat ik helemaal stop om te kijken dit bezorg je alleen maar ergenis en het gevoel dat het allemaal doorgestoken kaart is bah

 6. Tja at 17:24

  Dus Patrick krijgt de laatste kans van de bewoners. Wat een stelletje hypocrieten zeg. Hebben ze het dan echt niet door, snappen ze het dan echt niet, wat hier gaande is of speelt. (het smerige spelletje van Wilco) grrrrrrrrrrrrrrrr.

  Jemig zeg, wat kan ik hier boos over worden zeg.

 7. Linda at 16:48

  bah ik wordt hier zo moe van… altijd het zelfde gezeik.. dan ga lekker naar huis.
  stelletje kleine kinderen zijn het.. foei foei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *