De droom van Gaby

De droom van Gaby

Tineke is met Gaby in gesprek over wat Gaby zou willen bereiken. Tevens praat ze over haar ouders en wil ze weggestemd worden in april.

Gaby zegt dat ze echt iets unieks wil doen hier, Tineke zegt dan moet je even brainstormen, maar Gaby zegt erachter aan dat ze al iets heeft en Tineke is nieuwsgierig. Ik wil heel graag van die Longboards maken en dan met uhhh… zeg maar gave teksten erop en gave plaatjes tekenen, maar ook een beetje met mijn geloof er in bewerkt, maar dan op een stoere leuke manier. Zeg maar uhh… je hebt bijvoorbeeld een teksten die gaan over een Eagle, dan teken ik gewoon een mooie eagle, weet je wel en voor mij betekend het wat maar dat hoeft voor een ander niets te betekenen, maar dan heb ik toch iets gegeven waarvan ik denk dat het een betekenis heeft. En ik dacht aan sneakers (schoenen) te ontwerpen, daar ben ik ook heel creatief in, ik zou zo een schets kunnen maken voor een sneaker alleen ik zou niet weten hoe ik dat aan moet pakken. Tineke opperde dat ze op Google zou kunnen kijken. Tevens vertelde ze tegen Gaby dat ze iets zou kunnen maken en dat naar grote merken zou moeten sturen, bijv. Nike. Ach misschien dat ik bepaalde ideeën zou kunnen verkopen aan Nike, zegt Gaby. Ik ben best wel creatief alleen zou moeten weten waar ik zou moeten beginnen, wie ik daarvoor zou moeten benaderen en wie mij daarbij kan helpen. Het gesprek gaat nog wel even verder met hoe geweldig Gaby kan schetsen en zo.

Op een gegeven moment zegt Tineke tegen Gaby, mis je Patrick….. op een ene manier wel hè, je hè, Gaby antwoorde  met Ja, maar jij toch ook wel, Tineke zegt, Ja ik ook wel een beetje, ja, ik mis hem wel een beetje. Gaby zegt, ja ik mis hem wel een beetje van hem, zijn positiviteit, maar ik heb geen moment spijt van mijn keuze, dat kan ik je wel vertellen. Want ik weet, volgens Gaby, dat hij in de buitenwereld betere kansen zal krijgen. Ik kan er dan ook niet bij stil staan dat ik er spijt van heb, maar soms denk ik wel eens van ach…. weetje wel. Ik moet zeggen ik mis hem niet maar in sommige dingen, tja.. maar hij had zijn Ups en Downs en ik heb na een tijd je wat afstand van hem genomen. Het gesprek gaat nog wat verder over het geloof en Patrick en dat ze daar geen spijt van had om hem te steunen, maar eens houdt het op.

Tineke zegt ineens, voor mij wordt het denk ik april, Gaby zegt, ach wellicht ze stemmen ze mij eruit, weetje, ik kreeg ook een brief van mijn moeder waarin stond, Nou Gaby, we missen je wel hier hoor, als je er uit zou gaan zouden we dat ook niet erg vinden. Gaby zegt er nog achter aan dat ze best hier een jaar vol zou maken, maar dat zou ik zonde vinden want ik weet ook dat ik in de buitenwereld ook heel veel kan doen. Ze zit vol inspiratie en dat wil ze graag naar buiten brengen.

Het gesprek gaat verder met waar ze eigenlijk vandaan komt omdat ze een klein tintje heeft. Gaby verteld haar levens verhaal, in het filmpje is het duidelijk te volgen over haar vader en moeder en het geloof.

Zou Gaby een inspiratie hebben om daadwerkelijk iets te ontwerpen in Utopia? En zou Tineke inderdaad weggestemd willen worden in april of zit ze nu nog even in een dip?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *