De grap met de rookbommen

De grap met de rookbommen

Eerder schreven we al over Ivan en Joey die een grapje wilde uithalen. Joey had het leuke idee om een paar rookbommen in het wellnes huisje te plaatsen. De uitvoering van deze grap is zojuist ter uitvoering gebracht en de bewoners trapte er met zijn allen in.

Stiekem gaat Joey naar het huisje en doet de rookbommen in de emmer en steekt deze vervolgens aan. Geen enkele bewoner heeft actie door. Al snel ontstaan er rook walmen en Joey houdt zich schuil in de tattoo shop. Ivan weet wat er gebeurd maar speelt het spelletje mee. Hij is samen met Gio buiten bezig en als ze terug naar de loods willen ziet Ivan de rook. Ook Gio ziet het en hij neemt het dan ook uiterst serieus. Hij haalt dan ook zonder te twijfelen een brandblusser en haast zich richting de wellness. Al schreeuwend roepen de twee dat er brand is en andere bewoners sluiten zich haastig aan. Gio komt er al snel achter dat er helemaal niks in de fik staat en andere bewoners concluderen dat het om een grap gaat. Het was zeker een 1 april grap voegt Laura eraan toe. Gio was wel even geschrokken zo vertelt hij. En Colinda? Die is toch niet heel blij met de tweede grap die bij haar uitgehaald is. Ze zweert dan ook dat dit ook nog een staartje gaat krijgen. Ook houdt ze de grap vol waar ze al de gehele dag mee bezig is. De wellness moet gezuiverd worden om mogelijke demonen niet toe te laten en wil daar Joey en Gio sowieso in betrekken. Welk staartje zal dit verhaal nog krijgen?

Mochten er video(‘s) beschikbaar zijn van deze gebeurtenis zullen we deze plaatsen.

 

Gio met brandblusser

Grap wellnes

rook wellnes

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ladybug at 04:09

    Eerst de grap met honderden bekertjes en nu de rookbommen. Je kunt ook als je je verveelt te ver gaan.
    Die welness was net klaar . Waarom hebben ze de peeskamer op een nacht niet vol rook gezet?
    Ik hoop dat Colinda ze heel goed terugpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *