Hebben Gio, Bas en Mark urine gedronken?

Hebben Gio, Bas en Mark urine gedronken?

Het drinken van urine werd van de week geopperd door Gio. Hij besprak deze kwestie met Nicole en was benieuwd of het schadelijk zou zijn. Volgens Nicole is dat niet het geval en Gio wilde het eigenlijk wel graag proberen.

Vandaag is het dan eindelijk zover, maar de ene Utopiaan blijkt heldhaftiger dan de andere. Bas heeft er schijt aan. Hij heeft een potje vol geplast en drinkt hij alvast een slok. Hij slaakt een kreet van walging, spuugt de slok weer uit en stopt meteen een pepermuntje in zijn mond. Mark en Gio doen er wat langer over. Na wat aansporen door Gio besluiten de heren het te doen. Ze nemen een slok tot ongenoegen van Gina en Naomi. Als de vloeistof op is verwachten de dames dat het niet lang duurt voordat het er weer uit komt. Maar er gebeurt niets, Naomi denkt dat het appelsap was maar dat ontkennen de heren. Mark en Gio gaan ondertussen naar de kraan om de smerige smaak uit hun monden te spoelen. Minder vies dan dat ik had verwacht zegt Gio. Mark antwoordt dat hij het niks vond. Later besluiten de heren te bekennen dat de supstansie gewoon appelsap was. Maar daar trappen de dames niet in, ze hadden namelijk geen appelsap meer! Bovendien rook het ook niet zo. Maar wat de heren nou gedronken hebben? Urine of appelsap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 16:50

    en hoe smikt het , lekker zout met stukjes erin . zie het maar als bouilon , jullie liever dan ik , ik drink nu toevallig tomaten bouilon , jam . wat wordt het volgende keer
    ontlasting , nou dat zal een ontlasting zijn , tja honden en vogels houden er ook , veel voedings stoffen zitten erin , zie het maar als een bonen puree , met een reukje eraan , tegen de reuk is wat te doen , zet een knieper op je neus , ik geniet van mij lekkernijen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *