Past tatoeëren wel bij Gaby en Stefanie?

Past tatoeëren wel bij Gaby en Stefanie?

Nicole en Colinda zaten onder het genot van een sigaretje te kletsen met elkaar. Al snel werd het tatoeëren onderwerp van gesprek, past het tatoeëren wel bij Gaby en Stefanie?

Colinda en Nicole hebben het eerst over Gaby, ze denken dat het tatoeëren niet echt bij haar past. Ook Colinda denkt dat ze anders is dan dat ze zich voordoet, ga tekenen en breng dit over op een doek of op een tshirt. Ook zie ik niks van het dansen terug. Nicole vind dat ook, ze hobbelt vaak achter andere mensen aan en is zoekende. Volgens Colinda hoort dat bij haar leeftijd en Nicole stoort zich aan het feit dat Gaby in haar vaarwater gaat zitten. Ook Stefanie wordt besproken, Colinda ziet haar niet zo heel goed tekenen. Maar dat valt te leren aldus Colinda. Maar er moet dan wel tijd in gestoken worden vult Nicole aan. Stefanie roept het heel hard dat ze wil, maar dat wil niet zeggen dat ze het kan. Klopt antwoordt Colinda maar dat zie je gelijk de eerste keer als jullie gaan beginnen. Klopt gaat Nicole verder en daarom wil ik ook zo graag een begeleider. Maar we gaan het zien! Dan komt Stefanie erbij staan en gaat het gesprek over een ander onderwerp. Colinda heeft buikpijn omdat ze of ongesteld moet worden of de spanning van het naar huis gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 14:46

  Gaby schijnt goed te tekenen, maar ik vind tattoo’s niet bij haar passen. Stefanie kan niet tekenen en nee, dat kun je niet leren. Het tatoeëren is te leren, maar tekenen is een gave en een gave, dat valt niet te leren.

 2. Bart at 12:24

  Alsof Joey een goede tekenaar was en Laura een tweede Kat von D. Ik vond ze beiden niet gemotiveerd en alles behalve bekwaam. Ze hebben heel veel van die dingen bij moeten werken. Laura vond het alleen maar leuk vanwege de “Çhicks” die er op af kwamen.

  Ze hebben 6000 Euro erin gestoken. Dat bedrag krijgen ze er van zijn levensdagen niet uit.
  Volgens mij hebben er meer bij elkaar gezet dan bij klanten

 3. anneke at 11:09

  En het past wel bij haar kijk eerst of je het zelf wel kan voordat je ze afkat ,en als er iemand bij komt snel een ander onderwerp, zo gaat ze er nooit bij horen .
  ze willen leren tatoos te zetten waar komt het geld vandaan ze staan in de schuld lijkt me sterk dat ze het gratis doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *