Gabriëlle en Rob over Cees

Gabriëlle en Rob over Cees

Vanmorgen tijdens het centraal heeft Cees aangegeven dat hij zich niet geaccepteerd voelt door een aantal andere bewoners. En zijn gevoel lijkt toch een beetje te kloppen. Rob en Gabriëlle hebben namelijk een gesprekje gehad op het rokersbankje over de nieuweling.

Op het bankje zitten de twee wat te kletsen totdat Rob zegt af en toe een beetje moe te worden van het denken en het irriteren doelend op nieuwste bewoner Cees. Gabriëlle vraagt daarop wat hij van Cees vindt. Rob antwoordt dat hij steeds meer begint te wennen aan hem. We hebben een akkefietje gehad maar ik vind hem een rare snuiter. Dat kan ook positief zijn. Ik kijk liever een beetje de kat uit de boom als het Cees betreft. Ook Gabriëlle geeft toe dat ze nog een beetje afstand houd van de nieuweling. Ik weet niet precies wat het is maar er zit iets niet helemaal goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. tintje at 16:27

  Cees mag dan wel gelijk hebben, maar ik wordt er zelf moe van dat commentaar wat die altijd maar geeft, hoeveel personen hebben dat schoonmaken nu willen veranderen en niet gelukt. Als hij zo blijft doorgaan, zal hij nooit geaccepteerd worden.

 2. j haan at 11:01

  Is er maar net Houden ze geen rekening met het feit dat mensen dat al jaren kijken?
  Zij kennen cees niet maar cees hun wel. Dus hij mag conclusies verbinden.

  Ik vind het een topvent en met zeuren bereik je iets . niet met op je reet zitten zoals ze doen.

 3. Mjo at 09:27

  Cees geeft aan dat hij zich niet geaccepteerd voelt door een aantal andere bewoners. Dat heeft hij dan goed in de gaten. Niet alleen bij Rob en Gabrielle. Gisterenavond (vrijdag) was dat duidelijk te zien, aan de lichaamstaal van diverse bewoners, die ook hun bedenkingen hebben met en bij Cees. Maar dat nog niet zo geuit hebben. Maar dat komt nog wel. Dit gaat clashen .

  De manier waarop Cees zijn mening uit, verbaal en zijn lichaamstaal is niet goed. Cees is een zeurder en daarmee jaag je iedereen tegen in je in het harnas. Cees is de mannelijke versie van Tineke. Hoe het met haar is afgelopen, weten we.
  Utopia was niet bepaald Tineke ’s gelukkigste periode in haar leven.

  Sorry en dan ben ik maar de enige, maar ik MAG die Cees NIET. (punt)

  Ik hou namelijk niet van mensen die net ergens 1 week zijn en dan al menen alles, maar dan ook alles naar hun hand menen te moeten zetten en over andere menen te moeten oordelen. Zoiets bouw je op en dat is zeker niet de manier zoals Cees dat doet.

  Hij kan dat wel bij z’n dochters willen, maar dat lukt hem zeker niet in Utopia.
  (als Cees thuis ook zo is, heb ik overigens meelij met deze dochters en vrouw!!!) Is ook 2x gescheiden toch!!!!!!

 4. Merel at 23:15

  Marja,

  Ben het met je eens hoor. Cees wil alles op orde hebben en dat snap ik ook wel het is nl een teringbende daar en dan heb ik het niet alleen over rommel.
  Cees heeft levenservaring waar alle anderen bewoners nog wel eens van kunnen leren.

  Rob moet gauw weg en heel gauw zijn muil dicht houden! Hij heeft het over dat hij op de lijst staat voor de douche, maar doet het vervolgens niet omdat hij het schoon genoeg vond oid. Vanavond zag ik hem het ineens wel doen, maar alleen een beetje aaien met een schuursponsje was denk ik het enige!

 5. Marja at 21:40

  Cees ziet heel goed dat die twee niets uitvoeren, waarvan Rob het ergste is, daarom zien ze Cees als een bedreiging. Ga eens wat doen allebei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *