Mark en Cees zijn klaar met het sigarettendrama

Mark en Cees zijn klaar met het sigarettendrama

We schreven er al eerder over, het sigaretten drama in Utopia. De shag is bijna op en dat levert voor de rokers binnen Utopia enige stress op. Mark besluit zijn hart te luchten bij Cees. Hij is er helemaal klaar mee.

Dat bedoel ik, hè zegt Mark als hij Cees buiten tegen komt. Ik zeg tegen Gabriëlle dat er niks meer wordt besteld. Dan komt het verhaal bij Nicole en Rob terecht en vervolgens komen zij met z’n allen naar mij. Ik krijg het weer te verduren. Dus ik zeg gewoon hoe het zit, want als verantwoordelijke moet ik ergens een streep trekken. Ik krijg nu iedereen op mijn dak, terwijl het gewoon de regels zijn. Maar ik weet hoe het gaat, ik heb alvast een extra pakje sigaretten en twee pakjes shag besteld. Voor als het écht nodig is. Want wanneer ik hier als niet roker over begin, dan doe ik het nooit goed en vallen zij mij aan. Ik wil niet dat de rokers tegen de niet rokers komen te staan. En de drinkers tegen de niet drinkers. Het lijkt Mark wel wat om iedereen weer zakgeld te geven. Iedereen krijgt dan hetzelfde en dan niet meer zeuren, op is op. Dat lijkt Cees ook wel wat, iedereen hetzelfde. Je mag zelf weten wat je ermee doet, ook al koop je er ham van in plaats van het te jatten. Verder stoort Cees zich aan het feit dat mensen hun snee brood volgooien met beleg. Er zijn mensen die op een halve snee brood maar liefst drie plakken vlees gooien. Waarom niet slechts één? We zijn hier met een hele groep en binnen no time is het op. Mark knikt, mijn dag is ook weer goed begonnen voegt hij eraan toe. Daarna gaat Mark een rondje lopen, even tot rust komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:34

  He he, Mark wordt ook wakker. Ik schreef het al in een eerder als reactie bij een artikel als tip, regel die sigaretten, alcohol en andere persoonlijke behoeften op een andere wijze, niet vanuit het BV budget, en dan is het ieder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid op = op.

  Wat betreft op 1 halve boterham 3 lappen vlees(beleg) is ronduit belachelijk. Doen ze dat thuis ook dan?? ik denk het niet.
  (voor de 1ste keer ben ik het eens met Cees haha, 🙂 het kan verkeren)

  • David Brigham at 13:46

   Cees heeft eigen;lijk altijd wel gelijk, en verwoordt wat de kijkers denken, alleen… hij gaat te veel zeuren en zagen, en dat werkt niet. Je kunt dat stelletje daar echt niet heropvoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *