Stefanie en Gaby huilen

Stefanie en Gaby huilen

Van het ene drama naar het andere drama in Utopia. Dit keer niet over shag maar gewoon emotionele zaken… Gaby en Stefanie voelden zich even niet fijn en moesten huilen…

Stefanie ligt boven te huilen en als Gabriëlle boven komt vraagt ze hoelang ze al aan het huilen is. Stefanie antwoordt dat ze er net pas ligt. We waren precies op tijd merkt Nicole op. Anders was ik uitgedroogd zegt Stefanie sarcastisch. De dames lachen. En Gabriëlle merkt op dat ze Stefanie mooi vindt huilen. Stefanie en Nicole kijken een beetje raar en Gabriëlle legt het verder uit. Een vriendin van mij zei een keer, je huilt zo mooi. En sindsdien let ik erop hoe mensen huilen. Vervolgens begint Nicole over hoe zij huilt. Ik word lelijk als ik huil. Als ik het probeer in te houden gaat mijn kin trillen en dan trekt het zo… Ik lijk dan net op een grapefruitje. Ondertussen ligt Stefanie nog steeds op bed ligt te huilen. En Gabriëlle vertelt ook nog even hoe zij huilt. Ik huil alleen als andere mensen het kunnen begrijpen, anders huil ik niet. Zoals met dat Joey wegging. Dikke tranen jongen. Maar dan schaam ik mij niet. Even is het stil… Zeg ik iets verkeerds? Anders zeg je het maar hoor zegt Gabriëlle tegen Nicole. Gabriëlle en Nicole hebben totaal geen oog meer voor de huilende Stefanie. De twee gaan helemaal in op hun gesprek. Ik had toch twee weken geleden ineens vet hard gejankt gaat Nicole verder. Dat was heerlijk, ik moest het gewoon even kwijt. Het zat mij gewoon dwars. Het is alsof ik niet in mijn eigen fel zit. Gabriëlle kan zich wel vinden in het verhaal van Nicole, ik had dat vijf dagen geleden. Ik wilde gewoon even keihard huilen. Wat nou precies de reden is waarom Stefanie moest huilen is onbekend. Niet veel later komt Gabriëlle de volgende huiler tegen…

Gaby zat namelijk ook achter de loods stilletjes te huilen, Gabriëlle merkt al snel dat er iets aan de hand is en besluit het gesprek aan te gaan. Daar vertelt Gaby wat er aan de hand is, het draait te veel om geld in Utopia. Ook voelt ze zich niet gehoord door anderen en wil graag nog meer leren. Volgens Gabriëlle is dat op te lossen als ze zich meer laat horen, laat meer je mening horen is haar advies. En zolang je hier zit moet je vechten voor wat je wilt. Je moet echt vechten Gaby! Dat ga ik zeker doen antwoordt Gaby blij dat ze haar frustraties geuit heeft. Ik wil een bundel uitbrengen dat wil ik echt nog doen. Ik wilde hier iedereen laten zien wie ik ben en waar ik vandaan kom, dat heb ik al gedaan. Ook heb ik kerkdiensten georganiseerd. Mensen hebben zo kunnen zien waar ik voor sta en waar ik van hou. Ik wilde laten zien dat het iets is waar je kracht uit kan halen en dat heb ik wel laten zien, God heeft mij geholpen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Maria at 23:03

    hahaha Stefanie huilt zo mooi, ze krijgt van mij dan ook een prijs, nl. de huilebalkenprijs, en die is, NAAR HUIS.

  2. Toet at 15:04

    Karamba.Wat krijgen we nu weer je huilt zo mooi .Nou nog even en ik wordt spontaan ziek.Die mensen daar krijgen echt een tik van de molen.Wat een onzin .Grote huilebalken moeten ze naar huis sturen.Terug naar moeders tiet.Hier wordt je niet goed van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *