Stefanie, Ramona en Ivan doen de koeien

Stefanie, Ramona en Ivan doen de koeien

Een nieuwe dag is aangebroken en dat de koeien dan vroeg in de ochtend verzorgd worden is inmiddels wel bekend. Nieuweling Ramona ging dit keer mee met Ivan en Stefanie en tijdens de verzorging van de dieren kwam er een goed gesprek op gang…

Stefanie en Ivan besluiten het gesprek eens aan te gaan met nieuwe potentiële bewoner Ramona. Ze zijn beide benieuwd wat ze wil gaan doen mocht ze in Utopia blijven. Beide twijfelen er een beetje aan of er wel echt een theater zal komen. Na dat uitgesproken te hebben neemt Ramona het woord. Weet je wat ik zo mooi aan jou vindt Ivan? De kracht om hier iets van te maken. Ivan lijkt blij te zijn met deze opmerking en vraagt aan Stefanie of zij dat ook zo ervaart. Maar dat lijkt Ramona niet te geloven, ze heeft al lang gezien dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden. Stefanie vraagt vervolgens wat Ramona van haar vindt. In het begin dacht ik dat je heel bot was geeft de nieuweling toe. Maar al snel kwam ik erachter dat ik je eigenlijk wel heel aardig vind voegt ze eraan toe. Stefanie kan haar geen ongelijk vinden, soms ben ik ook wel een beetje bot af en toe. Maar wat ze ook denkt is dat andere bewoners haar af en toe dom vinden. Ramona vraagt zich af waarom ze dan niet het gesprek aangaat met de mensen die dat denken. Ivan denkt dat Stefanie gewoon moeite heeft met het aanspreken van mensen.

Vervolgens is het tijd om de nieuweling eens goed te ondervragen. Ivan en Stefanie zijn namelijk benieuwd van wat Ramona echt in Utopia wil doen. En hoe ze het theater toe wil passen in de groep. Ramona zegt dat ze de bewoners wil verbinden met theater. Misschien door middel van een voorstelling met de bewoners die het zien zitten. Ik wil iedereen die interesse heeft de basis skils leren van het vak voegt ze eraan toe. Ivan lijkt een beetje te twijfelen of ze dit voor elkaar gaat krijgen. Maar ook hoe de bewoners gaan doen tijdens haar workshops. Ramona laat wel merken dat ze zich niet alleen wilt focussen op theater. Wat ze wel benadrukt is dat ze ook andere dingen kan gaan doen in Utopia. Is Ramona een aanwinst voor de groep?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *