Is Bas verliefd?!

Is Bas verliefd?!

De dag gaat enigszins rustig voorbij, op discussies over veganisme na dan… Hier zullen we zo nog een bericht over schrijven. Eerder vanmorgen hadden Bjorn, Cees en Armanda een gesprek. Ze hadden het over de discussies die gisterenavond plaatsvonden. Armanda heeft het allemaal wel meegekregen, en heeft slecht geslapen. Maar voegde ze eraan toe, wellicht komt dat door de vele chocolade die ze gegeten heeft. Bjorn sprak vervolgens nog af om vandaag eens met haar te zitten om te praten over… veganisme.

Wat later stonden Bas en Armanda bij het koffiezetapparaat. Armanda merkt op dat ze het leuk vond wat Bas tegen haar zei. Hoi allermooiste prinsesje van me… Bas houdt zich van de domme en weet er niets meer van. Moet je weer eens een keer doen voor je liefde benadrukt Armanda. Het is geen liefde antwoordt Bas. Nee ik ga mijn vingers daar niet aan branden. Kijk een dolletje is leuk maar met iemands gevoelens spelen is dan weer niet leuk voegt hij eraan toe. Volgens Armanda is het geen grapje, ze is ervan overtuigt dat Bas de kriebels heeft. Jij ziet liefde ontstaan tussen mij en Naomi reageert Bas verbaasd…. Ontstaat hier nou een nieuwe liefde? Is Bas verliefd?!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 13:34

    Ik heb eerder het idee dat Bas wat ziet in tofu dan in Naomi, hij draait maar om haar heen. En zit lekker te slijmen samen met Cees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *