Bewoners maken zich klaar voor de Utopia spelen

Bewoners maken zich klaar voor de Utopia spelen

Rob en Bas hebben de Utopia spelen geïntroduceerd. Sinds de aankondiging van dit evenement houdt het de bewoners flink bezig. Door middel van zes spannende spellen zal er worden bepaald wie de Utopia Spelen wint en er vandoor gaat met de hoofdprijs. De winnaar wint een geheel verzorgd weekend naar een nog nader te bepalen bestemming. Als de bewoners vandaag aan de dag beginnen blijken de Spelen het onderwerp van gesprek. Ramona heeft er super veel zin in en is vastberaden te gaan winnen. Dit is mijn kans, dit is mijn kans om als meisje uit de ghetto op vakantie te gaan zegt ze tegen Romy. Romy denkt op haar beurt ook dat ze wel een kansje maakt. Ze heeft tenslotte flink getraind door al het harde werken met de koeien. We zijn benieuwd hoe het vanmiddag zal gaan. Want als het goed is komt oud Utopia bewoner Ivan ook even terug. Hij is namelijk scheidsrechter. Wordt vervolgd!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *