Gina pakt haar spullen, ze vertrekt morgen uit Utopia

Gina pakt haar spullen, ze vertrekt morgen uit Utopia

Gina verlaat morgen Utopia, dit kondigde ze eerder al aan. Vandaag is ze al bezig met haar vertrek en pakt op haar gemak haar spullen in. En inmiddels is dat nogal wat. Vanavond viert ze gepast haar afscheid want er staat een evenement op het programma. Carnaval in Utopia met Roy Donders en Patty Brard. Verder is de drankwinkel ook open, zoals dat elke vrijdag is. Victoria staat vol energie klaar om de bewoners te helpen. Als een echte verkoopster staat ze klaar met haar producten en wisselgeld. Enthousiast komt iedereen bij haar langs. Bewoners moeten nu drank van hun zakgeld kopen. Ik vind het wel leuk, zo’n eigen winkel! roept ze blij, terwijl ze de voorraad van de kast netjes bijhoudt. En ze doet het niet voor niks, binnen een klein half uur heeft iedereen gekocht wat hij wil hebben. Ik doe het niet voor niks, ik doe goede zaken vandaag! zegt ze blij. En dat komt dan weer ten goede van de diertjes, de inkomsten van de drank verkoop gaat namelijk naar hen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. margriet at 18:09

    Gina, haar kist inpakken? Weten jullie het zeker? Volgens mij gaat dat niet lukken. Minstens 2 grote vrachtwagens dacht ik zo.Plus een grote kluis,voor al het achter over gedrukte geld. De beer zal ze wel niet meenemen. En Markie kan ook gaan wieberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *