Jessie en Boyd doen zelf alvast wat yoga oefeningen

Jessie en Boyd doen zelf alvast wat yoga oefeningen

Boyd en Jessie hebben gisteren besloten dat ze een knappe yoga instructrice uit willen nodigen om yogales in Utopia te volgen. Dit is namelijk goed voor Jessie, denkt hij omdat hij moeite heeft met ademhalen en daarom ontspannende oefeningen wil doen met behulp van yoga. Met de Utopia Spelen in hun achterhoofd lijkt het de twee een goed plan om vast even te ontspannen voordat alle hectiek losbarst. Samen nemen ze dan ook plaats op het dek van de boot, waar ze een ontspannen positie aannemen. Boyd visualiseert de proef die vanmiddag op het programma staat en praat Jessie door hun ontspanningsmomentje heen. Jij bent sterker dan de emmer, en jij bent de baas over die emmer doelend op de emmer water die naar beneden valt als de bewoners tijdens de proef hun arm niet omhoog houden. Het lukt de twee aardig om te ontspannen. Zelfs wanneer Ramona luid over het terrein langs de boot af loopt, lijkt dit hen niets te doen. Yoga blijkt goed in de smaak te vallen maar een knappe instructrice is wel gewenst. Hou de site in de gaten voor een verslag van de Utopia spelen, want deze komt er spoedig aan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marieke at 08:09

    Ik begrijp niet dat er is ingegrepen wordt wat zijn dat twee gluiperds met Rob erbij wie denken ze wel dat ze zijn jessie loopt alleen maar heel interessant met een map in het rond geeft alleen maar commentaar als een ander een idee heeft is het nooit met de andere eens en boyd denkt helemaal dat ie de koning is wat een samenleving hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *