Boyd en Jessie willen yogalessen gaan volgen

Boyd en Jessie willen yogalessen gaan volgen

Afgelopen avond hadden Jessie en Boyd een goed gesprek. Jessie heeft zich namelijk iets voorgenomen en besloot dit aan mede bewoner Boyd te delen.

Jessie heeft zoals velen weten slaapapneu en daarom lijkt het hem wel wat om een yoga instructrice uit te nodigen. Ik hoop dat yogalessen mij zullen helpen met mijn ademhaling voegt hij eraan toe. Boyd laat weten dat ook zijn ademhaling niet goed is maar waarom yoga? Ik heb al eens eerder yoga gedaan en toen vond ik het f*cking saai. Jessie reageert dat hij het echt wil gaan doen. Maar dan wel van een meid die mij motiveert om mijn best te doen. Boyd is na die opmerking helemaal overtuigd, hij wil wederom yogalessen gaan volgen. Wel nemen de twee zich voor om eerst op zoek te gaan naar een knappe instructrice. Zullen de heren een knappe dame kunnen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *