Billy vindt dat Jessie er alles aan doet om mooie vrouwen Utopia in te halen

Billy vindt dat Jessie er alles aan doet om mooie vrouwen Utopia in te halen

Afgelopen avond hebben verschillende bewoners gehoord dat Boyd en Jessie een leuke yoga instructrice willen inhuren om yogalessen te volgen. Zo ook Billy en zij is daar niet heel blij mee.

Bas is wel enthousiast, en heeft een mooie aanvulling voor het idee van de twee heren. Hij oppert dat ze yogalessen kunnen volgen op het weiland. Yoga met geiten, dat is helemaal hip grapt hij verder. Maar Billy daarentegen is minder enthousiast. Ze voelt de bui al hangen en vermoedt dat de twee een knappe lerares willen hebben die zichzelf in allemaal gewaagde posities vouwt. Daarna doet ze een pose voor en suggereert gelijk even dat Jessie met een paal in zijn broek zal toekijken. Jessie die toe staat te kijken legt uit dat het yogaën bedoelt is om aan zijn gezondheid te werken. Omdat ik misschien aan  het syndroom van Tietze lijdt. Maar volgens Billy lijdt Jessie eerder aan het syndroom van tieten en doet hij er alles aan om mooie vrouwen naar binnen te halen.  Ik weet niet hoor, maar je hebt een vriendin benadrukt ze. Boyd die zich ook al snel in het gesprek mengt verzekert dat Billy zich geen zorgen hoeft te maken. Wat denk je nou? Dat wij een yoga lerares met z’n tweeën gaan neuken gaat hij verder. We gaan yoga doen stelt hij haar gerust.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *