Het centraal van 17 februari

Het centraal van 17 februari

De bewoners zijn vandaag alweer vroeg bijeen gekomen om van alles te bespreken in een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 17 februari terug.

De bijna dood ervaring van Jessie
Jessie vertelt over zijn zoals hij het noemt bijna dood ervaring in de gym. Ik heb mij laten onderzoeken en het blijkt dat ik moeite heb met ademhalen. Het is belangrijk dat ik daaraan gaat werken en daarom zal ik mij torten op yoga. Binnenkort zal er daarom een knappe yoga instructrice worden ingehuurd, die mij gaat helpen zijn innerlijke rust te vinden.

Carnaval
Op naar het volgende punt, carnaval wat vanavond gevierd zal worden. Jacco neemt het woord en motiveert de groep. Vanavond gaan we heel veel geld verdienen! De bewoners bespreken vervolgens het plan van aanpak voor vanavond. Iedereen heeft er zin in en Victoria wijst de groep op hun verantwoordelijkheden omtrent het alcoholgebruik. Iedereen is aan het werk en het is niet de bedoeling dat de bewoners te veel drinken.

Bezoek voor Ramona
Aanstaande zondag is Ramona jarig en daarom komt bijzonder bezoek. Haar vader die ze al een tijd lang niet heeft gesproken komt namelijk langs in Utopia. Ramona wil daarom graag met de groep delen hoe ze hierover denkt, want het is voor haar een grote gebeurtenis. Zo geeft ze aan dat ze het heel erg spannend vindt en niet goed weet wat ze kan verwachten en daarom de steun van de groep hard nodig heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *